onsdag 23 februari 2011

jojo kan inte själv

Nu är det bara 1 1/2 vecka kvar till beräknad förlossning och jag är så spänd, förväntansfull och lycklig över denna lilla bebis som ska komma. Men samtidigt så måste jag erkänna att jag börjar bli lite frustrerad, stor och orörlig nu.
Jag skulle så gärna vilja göra klart i lägenheten. Kanske inte klart men i alla fall packat upp alla lådorna och hittat en plats för det mesta, innan bebisen kommer. För första gången i mitt liv så inser jag att jag inte kan göra allt som jag skulle vilja göra, utan att jag faktiskt måste vänta tills min man kommer hem från jobbet så att han får göra det.
Men denna veckan är han ledig och vi bestämde oss för att skriva en "att göra lista" och försöka beta av så mycket möjligt denna veckan. (Notera att jag har skrivit upp föda barn på listan, så att barnet inte ska känna att vi inte har det med i beräkningarna...)


en samlad hög av det som ska hängas upp i barnrummet
uppackade lådor

Fint i fönsterkarmen med mammas rakubrända blomkrukor

3 kommentarer:

 1. Kanske har du redan fått en liten. Grattis till den lilla oavsett om pyret är kvar i magen eller inte. :-)

  Kikar in för att berätta att jag har en ny "Använd det du har" utmaning som tar sin början i mars. Det skulle vara roligt om du ville vara med igen!

  För min del är det VERKLIGEN på tiden. Jag har samlat på mig så mycket material ju. :-)

  /Bea

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Nej, ingen bebis än!
  Tack för tipset om utmaningen! Jag skulle behöva vara med för jag har precis som du hur mycket saker som helst som skulle behöva göras! Men denna gången får jag nog hoppa över och fokusera på att föda barn. Men jag följer gärna er andra!

  /jojo

  SvaraRadera
 3. Det blir så fint, även om det går sakta :) Va fina mammas krukor är i grupp så där! Kram

  SvaraRadera