fredag 5 april 2013

Stickad islandströja

Nu känns det väl ändå som att våren har börjat titta fram?! Med den här sega vintern så har det ju funnits massor med tid att sitta inne och pyssla. Jag märker att det fortfarande är många som är inne och tittar på min stickbeskrivning för raggsockor. Och jag blir så glad för alla era fina kommentarer! Och jag gör mitt bästa för att hinna med att svara!
Jag har den senaste tiden försökt avancera lite i min stickutveckling och gav mig på att sticka en tröja. Islandströja närmare bestämt. Mönstret hittade jag här och jag använde mig av järbos raggi garn. Hysteriskt roligt och förvånansvärt enkelt. Så när lillebrors tröja var klar satte jag direkt igång med storebrors.







Tröjan är stickad i storlek 98 och då räckte garnet till ett par raggsockar med. 

4 kommentarer:

  1. Jättefin! Är också sugen på att sticka en islandströja till barn, har redan en själv :>

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är så glad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna (drogunduspellcaster@gmail.com ). Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi är lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han brydde sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova det. Jag kontaktade honom och berättade för honom om mina problem och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och han gjorde en trollformel åt mig. 24 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj bor lyckligt tillsammans igen.. Allt tack vare Dr OGUNDU. Om du har några problem kontakta honom så garanterar jag att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: (drogunduspellcaster@gmail.com)
      1. Ta med din älskare
      2. Ta med din man/hustru
      3. lösning för alla problem
      4. pengar besvärjelse
      5. Vinn på lotto
      6. befordran på kontor
      7. hjälpa dig att bli gravid
      8. Fullständig bot av alla slags sjukdomar
      9. äktenskapsförpliktelse och så många fler.

      Radera
  2. Superfin!
    Jag har funderat på att sticka till mina barn men har inte vågat mig på det än :)

    SvaraRadera
  3. Länken fungerar inte. Kan du kanske se om det finns ett nr att söka så jag kan finna mönstret. Jag vill gärna testa. Jättefin tröja. Duktig du är.

    SvaraRadera